In English

Kunskapsskolan's educational vision empowers every student to master the challenges of today and shape the world of tomorrow.

Kunskapsskolan in Sweden was founded in 1999 and currently operates 29 secondary schools for pupils between the ages of 10 and 16 under the name Kunskapsskolan, and seven sixth form schools for 16 to 19 year olds under the name Kunskapsgymnasiet, totalling over 12,000 students.

The school doesn´t charge any fees. It is financed through a state school voucher system, entitling the pupils (and parents) to choose the school of their liking.

All schools in Sweden follow the Swedish curriculum and all education is in Swedish.

Admissions

How to apply to our secondary schools:

How to apply to our sixth form schools:

Kunskapsgymnasiet In English

Contact us

International

For study visits to the schools in Sweden, international media queries and questions about future establishments outside Sweden - contact our parent company Kunskapsskolan Education AB.

Cecilia Carnefeldt, CEO of Kunskapsskolan Education AB

telephone: +46-735-22 52 16