Lediga tjänster

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi erbjuder dig:

• Ett utvecklande och stimulerande arbete
  • En unik stämning och nära relation mellan elever och lärare genom veckovisa personliga handledningssamtal.
  • Ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och lärarmaterial som frigör tid för att arbeta mer med eleverna
  • Ett utpräglat lagarbete i arbetslag och ämneslag, med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete.

Du som söker jobb hos Kunskapsskolan i Sverige AB gör det via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Här ser du vilka tjänster som är lediga just nu. Om du inte hittar något som passar dig kan du göra en spontanansökan.