Koordinator

Som koordinator är du i många fall skolans ansikte utåt och har en viktig roll när det gäller att bidra till att elever och föräldrar är nöjda med sin skola. Du fungerar ofta som länken mellan hem och skola och kontakten med eleverna är en av dina allra viktigaste uppgifter.

Förutom att ge god service och vara tillgänglig för skolans elever och föräldrar är du också det administrativa stödet på skolan. Du arbetar nära skolans rektor och är den självklara länken till vårt huvudkontor när det gäller frågor som elevadministration, ekonomi etc.

"Jag tycker att jag har det absolut roligaste jobbet på skolan.
Som "spindeln i nätet" har jag inblick i det mesta som händer och sker. Kontakten med eleverna och föräldrarna är en viktig del av arbetet, liksom att marknadsföra skolan utåt. Det är ett otroligt omväxlande och inspirerande arbete.
Jag har dessutom haft förmånen att få vara med sedan skolan startade och bygga upp allt från början."

Maria Asplund, Koordinator i Enköping