Samarbete och utveckling

Hos oss blir du en del av en verksamhet med ett stort engagemang som ser kraften i varje individ. Som lärare hos oss får du tillsammans med kompetenta kollegor följa elevernas utveckling på ett personligt sätt. Vi värdesätter även din utveckling och arbetar aktivt med kompetensutveckling av vår personal.

Nätverk för kvalitet och utveckling

Som fristående företag med många skolor och en gemensam utbildningsidé har vi goda möjligheter att arbeta aktivt med pedagogisk och kvalitetsmässig utveckling.

Det förs en kontinuerlig diskussion på våra skolor om undervisningskvalitet och våra förstelärare ingår i olika pedagogiska nätverk och driver lokala utvecklingsprojekt. Nätverken är viktiga för att skapa och sprida en god didaktisk och pedagogisk medvetenhet i hela vår organisation. Arbetet koordineras av den centrala pedagogik- och utvecklings­avdelningen.

Karriärvägar

På Kunskapsskolan vill vi stimulera medarbetarnas individuella utveckling. Hos oss finns det möjlighet att utveckla och fördjupa sin lärarskicklighet, sin ämnesskicklighet och sin ledarskapsförmåga. Du kan antingen välja väg eller låta vägen flätas ihop utifrån dina och verksamhetens behov. Oavsett vilken väg du tar så är lärarskickligheten avgörande. Detsamma gäller även för din ledarskapsutveckling.

Så här kan karriärvägen se ut för en lärare