Hem | Nyheter | Kollegialt lärande

Kollegialt lärande

Delarna är det som definierar helheten och utan ett tydligt fokus på detaljerna kommer helheten inte att kunna utvecklas. Det konstaterar Petter Enlund, utvecklingsledare på Kunskapsskolan i ett blogginlägg på Skola365.

Petter har under det senaste året lett ett utvecklingsprojekt där han tillsammans med lärarna och rektorerna på två kunskapsskolor tittat på olika delar av undervisningen. Ta del av hans reflektioner i blogginlägget>>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.