Hem | Nyheter | "Så säkerställer vi att betygen har god bäring"

"Så säkerställer vi att betygen har god bäring"

Christian Wetell, som är kvalitetsansvarig för Kunskapsskolans grundskolor, om arbetet med skolresultat och kvalitetsutveckling.

– Vi arbetar med sambedömning av nationella prov på och mellan skolor för att säkerställa att elevernas betyg har en god bäring på de resultat de presterar på nationella proven, säger Christian Wetell som är kvalitetsansvarig för Kunskapsskolans grundskolor.

Läs hela intervjun med Christian Wetell här: