Hem | Nyheter | Yttrande över Skolkommissionens förslag till finansering av skolan

Yttrande över Skolkommissionens förslag till finansering av skolan

Kunskapsskolan har bjudits in att yttra sig över Skolkommissionens betänkande,  SOU 2017:35.

Kunskapsskolan befarar att förslagen om ökat nationellt ansvar för skolans finansiering leder till ett komplicerat system med oklar ansvarsfördelning och ökade svårigheter för huvudmännen att planera och organisera verksamheten på bästa sätt. Kunskapsskolan avstyrker därför förslagen i avsnitt 8.2.

Ladda ner som pdf: Kunskapsskolans yttrande över Skolkommissionens förslag till finansiering av skolan.PDF