MENY

Policy för cookies

EU:s dataskyddsförordning (GDPR) började gälla den 25 maj 2018. Denna förordning ersätter bland annat personuppgiftslagen och ställer högre krav på behandlingen av personuppgifter. Bland annat stärks den enskildes rätt kring hur företag behandlar den enskildes personuppgifter. Varje behandling av personuppgifter måste ha en laglig grund.

Här kan du läsa om Kunskapsskolans personuppgiftsbehandlingöppnas i nytt fönster

På denna sida får du information om:

  • att sajten innehåller cookies
  • vad dessa cookies används till
  • hur du kan acceptera, neka och undvika cookies.

Kunskapsskolan använder cookies för att förbättra webbplatsen för besökaren bland annat genom att vi för statistik. Cookies används för att vi ska kunna se de val du gjort på vår sajt vilket ger oss bland annat möjlighet att bättra sajtens uppbyggnad. Cookies används även för att mäta trafiken och för statistik.

Vi använder oss också av remarketing för att visa annonser till tidigare besökare när de besöker Facebook eller sidor inom i Googles Display-nätverk eller när de söker efter termer relaterade till våra tjänster på Google. Har du lämnat din e-postadress sparas den under en längre tid för marknadsföringssyfte, din e-postadress delas aldrig med tredje part.

Vad är en cookie?

Denna webbplats använder Google (Universal) Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. (www.google.selänk till annan webbplats). Google (Universal) Analytics använder metoder som möjliggör en analys av din användning av webbplatsen, till exempel så kallade "cookies", textfiler som lagras på din dator.

En cookie är en liten mängd data som har en unik stämpel på sig. Data skickas från en webbplats till din webbläsare och sparas där så att webbplatsen kan känna igen din dator. Alla sajter kan skicka cookies till din webbläsare om dina inställningar i webbläsaren tillåter det.

Det finns tre typer av cookies:

  • En permanent cookie ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid.
  • En sessionscookie lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare.
  • Tredjepartskakor kan också användas för remarketing, webbanalysverktyg eller testverktyg för att eventuellt utveckla vår webbplats.

Så använder vi cookies

Vi kopplar inte samman cookies med enskilda personuppgifter. Här är de cookies och den information som lagras på din webbläsare när du besöker foretaget.kunskapsskolan.se:

  • Google Analytics: Mäter trafiken på webbplatsen.
  • Google Adwords: Används för att visa skräddarsydda annonser baserat på vilka sidor du besökt eller vad du söker efter.
  • Facebook: Facebook beskriver sin användning av cookies här: https://www.facebook.com/help/cookies/länk till annan webbplats

Hantera dina cookieinställningar

Du kan enkelt stänga av cookies för alla sajter. Det gör du i din webbläsares säkerhetsinställningar vilket ser lite olika ut för olika webbläsare. Gå in via inställningar.

Du kan också använda verktyget Network Advertising Initiatives (NAI) Opt-Out Tool på networkadvertising.org/choiceslänk till annan webbplats, som gör att du kan välja bort användningen av information om dina onlineaktiviteter för beteendestyrd annonsering online från NAI:s medlemsföretag.

Därutöver kan du förhindra registrering av de uppgifter om din användning av webbplatsen, som skapas av cookies (inkl. din IP-adress), genom Google samt bearbetning av dessa uppgifter genom Google, genom att du laddar ned och installerar pluginet i webbläsaren, som du hittar med hjälp av följande länk: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=enlänk till annan webbplats.

Personuppgiftsansvarig är:
Kunskapsskolan i Sverige AB
organisationsnummer 556566-1815
Hammarby fabriksväg 23, Stockholm
gdpr@kunskapsskolan.se

Vanliga frågor

Vad är det som är speciellt med Kunskaps­skolan/Kunskaps­gymnasiet?

Det är framförallt två saker. Dels att alla elever behöver olika saker i skolan istället för samma saker och därför har vi organiserat skolan så att eleverna har viss möjlighet att påverka hur mycket tid de lägger på olika saker i skolan. Dels den nära kontakten mellan lärare och elev som byggs upp genom de personliga
handlednings­­samtalen. Läs mer om vår pedagogiska modell på grundskolanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och gymnasietlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Passar ert arbetssätt för alla elever?

Absolut. Vårt arbetssätt innebär att eleven får lära sig att ta eget ansvar och bli självständig. Man behöver inte kunna arbeta självständigt när man börjar hos oss, det är något som eleven tränas i och under resan blir allt duktigare på.

Var finns era skolor?

Här hittar du våra grundskolorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och gymnasierlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kontaktuppgifter finns längst ner på varje skolas hemsida.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd. Utbildningarnas viktigaste kännetecken är den pedagogiska modellen med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan i Sverige ingår i ett internationellt nätverk av skolor runt om i världen med omkring 5 000 elever som följer hela eller delar av Kunskapsskolan arbetssätt, the KED Program.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.


Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.